Promovare site   

 
 
Articole promovare-optimizare

  3 ... 2 ... 1 ... WEB SITE LANSAT DE CRATIMA!

   Actiune! Aceasta este ideea care trebuia sa fie memorabila pentru vizitatorii site-ului http://www.dvdnowkiosks.com/ Site-ul a reusit sa atraga numerosi vizitatori imediat dupa lansare. Pentru programatorii web si graficienii Cratima, faptul ca web site-ul a atras atentia inca de la lansare nu doar prin design, ci si prin elementele tehnice incluse, era un motiv in plus de bucurie.

DVDNow Kiosks, Inc. este o companie din Vancouver, Canada. Compania a dezvoltat unul din cele mai reusite sisteme de inchiriere automata de DVD-uri de pe piata nord-americana. Acest lucru este cu atat mai important cu cat in Europa terminalele automate de inchirieri de DVD-uri au avut un succes rasunator, reusind sa se impuna in fata magazinelor de inchirieri clasice.

Este important pentru Cratima ca prin realizarea unui web site sa urmeze cat mai fidel ideea de baza a companiei: solutii livrate la timp. Site-ul de DVDNow Rental Kiosks urmeaza aceasta directie. Terminalele promovate pe web site furnizeaza clientilor o metoda rapida, eficienta si convenabila de a inchiria cele mai bune DVD-uri si jocuri video.

Scopul site-ului este de a pune in legatura DVDNow, companie furnizoare de sisteme automate de inchirieri DVD-uri, cu companii care pot gazdui astfel de sisteme. Pe web site, acest scop se reflecta in faptul ca partea dedicata contactului direct din partea vizitatorilor cu DVDNow se face printr-un formular de contact.

Clientul a dorit posibilitatea ca viitorii parteneri de afaceri sa poata sa aiba o idee clara despre tot procesul prin care un client va introduce un card bancar in automatul de inchirieri DVD-uri, va introduce datele cardului, va selecta DVD-ul, il va primi, iar apoi il va returna. Pentru aceasta, graficienii Cratima au realizat o animatie Flash care prezinta in detaliu fiecare din aceste etape.

Un element atipic pe web site-ul companiei DVD Now Kiosks, alaturi de prezentarea Flash, este si existenta unei rubrici de intrebari frecvente. Pagina a fost creata special pentru vizitatorii care doresc mai multe informatii rapid, fara a parcurge mult text sau a fi nevoiti sa contacteze compania. DVDNow a incercat sa raspunda celor mai comune intrebari puse de clientii sai.

Pentru clientii care doresc alte amanunte, exista un formular de contact, alaturi de o linie telefonica dedicata vanzarilor si una suportului tehnic.

Faptul ca inca un client al Cratima este mai aproape de scopul sau - timp mai scurt de satisfacere a nevoilor -, este un motiv de mandrie pentru echipa Cratima.

Pe masura ce Cratima va realiza noi site-uri impresionante pentru clienti, veti fi informati.

 
Prima pagina
Pachete promo
Alte articole
Contact

NU ESTI
MULTUMIT DE
SITE-UL TAU?

Click aici!Cauti gazduire
profesionala
la un pret de
bun simt?
Click aici!
 

Meniu

Prima pagina
Pachete promovare
Articole promovare
Contact

Retea

www.euroxnet.ro
www.promovare-site.eu
www.gazduire--site.com
www.realizare-site.net