Promovare site   

 
 
Articole promovare-optimizare

  BITSoftware a lansat noile versiuni ale SocrateOpen si Socrate+

   Stim ca pentru o companie, singurul business care conteaza este cel in care activeaza. Mai stim, de asemenea, din experienta, ca o solutie ERP nu poate acoperi toate cerintele firmelor din toate industriile. Tocmai de aceea, BITSoftware a dezvoltat si ofera doua solutii ERP, fiecare dintre ele specializata pentru diferite industrii, adresandu-se unor companii de marimi diferite, care acopera un spectru mare de segmente.

SocrateOpen este un sistem integrat de gestiune economica si gestiune a relatiilor cu clientii, open source (licentiere gratuita), care ruleaza pe baza de date Oracle si se adreseaza in special firmelor medii si mari care activeaza in servicii profesionale, distributie de echipamente si electronice, constructii, telecomunicatii, productie discreta si productie/distributie de produse agro-alimentare.
SocrateOpen 2.4 este noua versiune a aplicatiei ERP / CRM open source, SocrateOpen, lansata in Romania din 2006, care se pozitioneaza ca o solutie �Tier 1�, cel mai inalt nivel de clasificare a sistemelor ERP, datorita, pe de o parte, complexitatii functionalitatilor oferite, iar pe de alta parte adaptabilitatii si flexibilitatii sporite.
Cu SocrateOpen 2.4, gestionarea proiectelor este de acum mai eficienta, introducerea procesului de automatizare a fluxurilor de lucru (workflow) ducand la eliminarea intarzierilor si la maximizarea productivitatii, asigurand un acces rapid la informatii. De asemenea, noua versiune SocrateOpen vine in sprijinul firmelor care detin o flota de autovehicule sau utilaje, cu noi functionalitati privind gestionarea parcului de masini la nivel de companie, sistemul de alerte ajutand la mentenanta proactiva a utilajelor si parcului auto.

Socrate+ este un sistem integrat de gestiune, cu licentiere comerciala, care ruleaza pe tehnologie Microsoft (baza de date SQL Server), adresat companiilor din retail FMCG, distributie de bunuri de larg consum, industrie de proces, reprezentante si service-uri auto, precum si companiilor specializate in vehicularea titeiului, produselor petroliere si petrochimice lichide.
Noua versiune 2009.4.0 a Socrate+ vine cu functionalitati noi pentru companiile din zona de retail, distributie, dar si a celor care ofera servicii de mentenanta si intretinere. Pentru retaileri, noua versiune ofera un control mai eficient al politicilor de pret si discount, precum si noi rapoarte de analiza a vanzarilor pe magazin pe intervale orare sau dupa numarul de clienti pe intervale orare, pentru a-i ajuta sa devina mai rentabili.
Socrate+ 2009.4.0 vine si cu o functionalitate complet noua - Proiecte - ce permite controlul activitatii firmelor care lucreaza pe baza de proiect, avand ca scop gestionarea proiectelor si urmarirea profitabilitatii pe fiecare proiect in parte, precum si gestionarea activitatlor de reparatii si mentenanta. imbunatatiri importante sunt si in productie, pe partea de calitate (laboratoare, metode de analiza, buletine de analiza) si raportare.

Despre BITSoftware
Cu peste 18 ani de experienta, BITSoftware dezvolta si implementeaza solutii ERP, CRM si Business Intelligence (BI) care ajuta companiile din diverse industrii sa-si imbunatateasca productivitatea, prin automatizarea proceselor din companie, si sa realizeze obiectivele de crestere pe termen lung. BITSoftware este prima companie din Romania care a lansat un sistem ERP&CRM de clasa mondiala, open source - SocrateOpen, utilizat de companii din servicii profesionale, distributie, productie si constructii, si una dintre primele companii care a dezvoltat un sistem ERP - Socrate+, implementat pana acum in peste 150 de companii medii si mari din Romania.

 
Prima pagina
Pachete promo
Alte articole
Contact

NU ESTI
MULTUMIT DE
SITE-UL TAU?

Click aici!Cauti gazduire
profesionala
la un pret de
bun simt?
Click aici!
 

Meniu

Prima pagina
Pachete promovare
Articole promovare
Contact

Retea

www.euroxnet.ro
www.promovare-site.eu
www.gazduire--site.com
www.realizare-site.net