Promovare site   

 
 
Articole promovare-optimizare

  Facebook are profituri peste orice aşteptări

   Facebook are profituri care depăşesc orice aşteptări potrivit unor documente oferite de Goldman Sachs clienţilor interesaţi să cumpere acţiunile reţelei de socializare, iar afluxul de investitori ar putea determina compania, pānă īn aprilie 2012, să raporteze public rezultatele financiare.

Facebook ar putea fi nevoită, din aprilie 2012, să īnceapă să publice raportări similare celor efectuate de companiile listate le bursă, īn urma interesului ridicat al investitorilor pentru acţiunile companiei, potrivit documentelor Goldman Sachs, al căror conţinut a fost dezvăluit Reuters de către mai multe surse.

Situaţia ar putea conduce la mult-anticipata ofertă publică iniţială a Facebook, īnsă nu există nicio garanţie că reţeaua de socializare va īncepe să vāndă acţiuni publicului doar pentru că raportează ca o companie listată.

Potrivit documentelor prezentate de Goldman Sachs potenţialilor investitori, Facebook a avut un profit net de 355 milioane de dolari īn primele nouă luni ale anului trecut, la venituri de 1,2 miliarde de dolari, a declarat pentru Reuters o sursă care a avut acces la discuţii.
Goldman a īnceput joi să ofere investitorilor, īn persoană, un memorandum de plasament privat de 101 de pagini pentru acţiuni Facebook de 1,5 miliarde de dolari, a arătat aceeaşi sursă, adăugānd că a primit separat, īn calitate de client al băncii, un raport financiar de şase pagini care cuprinde informaţii despre compania de socializare.

 
Prima pagina
Pachete promo
Alte articole
Contact

NU ESTI
MULTUMIT DE
SITE-UL TAU?

Click aici!Cauti gazduire
profesionala
la un pret de
bun simt?
Click aici!
 

Meniu

Prima pagina
Pachete promovare
Articole promovare
Contact

Retea

www.euroxnet.ro
www.promovare-site.eu
www.gazduire--site.com
www.realizare-site.net