Promovare site   

 
 
Articole promovare-optimizare

  Google renunta la Wave

   In ciuda ideilor bune pe care le tot are, nu tot ceea ce dezvolta Google este un succes. Am vazut ce soarta a avut telefonul Nexus One care, in ciuda hardware-ului de top si a sistemului de operare Android atent optimizat, nu a reusit sa ajunga in mainile prea multor utilizatori. Iar Google a renuntat foarte repede la proiect. Si acum aflam ca si Wave are aceeasi soarta.

La nici trei luni de la lansare, Google ia decizia de a inchide aceasta initiativa, din cauza adoptiei scazute, sub asteptari. Site-ul oficial va mai exista pana la sfarsitul anului, si toti cei ce au folosit Wave vor avea ocazia sa-si salveze si sa-si mute munca. Nimic nu va fi pierdut. Totodata, multe din functiile introduse sau promovate de Wave vor fi incadrate in alte produse Google.

Un lucru este clar: Google nu asteapta prea mult pana sa inchida un proiect care nu are succesul asteptat. Insa, ca si in cazul lui Nexus One, poate nu produsul era de vina, ci modalitatea de prezentare. La nivel mondial Wave nu a avut parte de promovarea necesara, si majoritatea oamenilor nici nu au auzit de acest serviciu. Si nu aveau cum sa-si doreasca ceva ce nu stiau ca exista…

 
Prima pagina
Pachete promo
Alte articole
Contact

NU ESTI
MULTUMIT DE
SITE-UL TAU?

Click aici!Cauti gazduire
profesionala
la un pret de
bun simt?
Click aici!
 

Meniu

Prima pagina
Pachete promovare
Articole promovare
Contact

Retea

www.euroxnet.ro
www.promovare-site.eu
www.gazduire--site.com
www.realizare-site.net