Promovare site   

 
 
Articole promovare-optimizare

  Google şi alte companii ar putea fi obligate īn Franţa să contribuie la costurile reţelelor

   Google şi alţi furnizori de conţinut web ar putea fi obligaţi să contribuie la dezvoltarea şi īntreţinerea reţelelor de telecomunicaţii, īntrucāt nu participă suficient la acoperirea costurilor, a declarat, marţi, ministrul francez al industriei, Eric Besson, transmite Bloomberg.
Guvernul francez intenţionează să formeze un grup de lucru format şi din companii Web, care să stabilească faptul că serviciile care ocupă cea mai mare parte a reţelelor să contribuie la dezvoltarea şi īntreţinerea acestora, a spus Besson.

Ministrul a susţinut astfel plāngerile unora dintre cei mai mari operatori de telecomunicaţii din Franţa, care investesc puternic īn reţele pentru a face faţă dezvoltării unor servicii precum YouTube al Google.

Directorul general al France Telecom, Stephane Richard, cel al Telefonica (Spania), Cesar Alierta, şi şeful Telecom Italia, Franco Bernabe, au declarat că furnizorii de servicii pe Internet profită incorect de pe urma reţelelor.

Bill Echikson, purtător de cuvānt al Google, nu a putut fi contactat pentru informaţii.

Aceste companii au sediile īn străinătate, nu plătesc impozite īn Franţa şi au īn acelaşi timp poziţii dominante pe piaţa franceză. Economia digitală se dezvoltă pe baza investiţiilor operatorilor, a spus Besson.

Săptămāna trecută, autorităţile franceze au amānat introducerea unei taxe pe veniturile din publicitatea online, pentru a da mai mult timp discuţiilor cu operatorii de telecomunicaţii.

Numărul conexiunilor mobile la Internet va creşte īn Europa Occidentală īn medie cu 15% pe an, la 270 de milioane, pānă īn 2014, dar veniturile totale aduse de utilizatorii finali vor scădea cu circa 1% pe an, potrivit companiei de analiză a pieţei IDC.

Cheltuielile anuale ale operatorilor legate de echipamentele de reţele vor urca īn aceeaşi perioadă cu 28% comparativ cu anul trecut, la circa 3,7 miliarde de dolari, estimează compania de cercetare Canalys.

 
Prima pagina
Pachete promo
Alte articole
Contact

NU ESTI
MULTUMIT DE
SITE-UL TAU?

Click aici!Cauti gazduire
profesionala
la un pret de
bun simt?
Click aici!
 

Meniu

Prima pagina
Pachete promovare
Articole promovare
Contact

Retea

www.euroxnet.ro
www.promovare-site.eu
www.gazduire--site.com
www.realizare-site.net