Promovare site   

 
 
Articole promovare-optimizare

  Inscriere site in Dmoz

   Cu o inscriere in Dmoz.org poti sa rupi competitia in doua.. nu e chiar asa.. Nu e chiar asa dar cu siguranta Google ia in serios link-urile listate acolo.

Am dat azi peste un site care m-a surprins. Un anume ceva din Romania care putea sa traiasca foarte bine si fara reprezentare pe web (si de asta cred ca nu a cheltuit mult sau chiar deloc cu optimizarea site-ului) are acum pagerank 6 in Google. Am aruncat o privire… are 23 de pagini indexate in Google iar link-urile catre site sunt aproximativ 25, atat in Google cat si in Yahoo.

In timp ce multi unii se chinuie sa ajunga la un pagerank mai mare de 4 altii il au ca un fel de default. Site-ul de care zic este listat in Dmoz in categoria lui…

Cu o inscriere in Dmoz obti un link valoros in director, mai primesti unul si mai valoros (zic eu) in Google Directory care foloseste baza de date a dmoz-ului (deci vei avea link de pe domeniul google.com) si vei mai avea link-uri pe alte cateva mii de site-uri. Baza de date a dmoz-ului sta la dispozitia oricui. Daca vrei poti avea chiar tu o copie a dmoz-ului pe undeva printr-un folder uitat de pe site.

Sa fie Dmoz atat de important ? Sau e doar o coordonare perfecta in acea evolutie a numarului de link-uri catre site ? In orice caz recomand tuturor evolutie sanatoasa, fara zdupuri. Google is watching ! Se pare ca Google se tine de promisiuni si ii taxeaza pe cei care se zbat sa obtina rezulltate mai bune in favoarea celor fara posibilitati dar cu ceva de oferit.

 
Prima pagina
Pachete promo
Alte articole
Contact

NU ESTI
MULTUMIT DE
SITE-UL TAU?

Click aici!Cauti gazduire
profesionala
la un pret de
bun simt?
Click aici!
 

Meniu

Prima pagina
Pachete promovare
Articole promovare
Contact

Retea

www.euroxnet.ro
www.promovare-site.eu
www.gazduire--site.com
www.realizare-site.net