Promovare site   

 
 
Articole promovare-optimizare

  Optimizare site : SEO, de ce nu este usor?

   Ca sa intelegem prima etapa trebuie intai sa rememoram obiectivul acestui serviciu de promovare online. Obiectivul acestui serviciu este de a creste numarul de vizitatori ai site-ului optimizat, vizitatori veniti din motoarele de cautare pe acele expresii cheie care descriu cel mai bine obiectul activitatii site-ului respectiv. Cresterea trebuie sa fie stabila, durabila si, cel mai important, sa fie pe acele expresii cheie care se vand cel mai bine (asta insemnand ca rata de conversie din vizitator in potential client sa fie cat mai mare). Bun, odata retinut care este obiectivul acestui serviciu, de promovare prin optimizare pentru motoare de cautare, sa vedem care este partea usoara in aceasta etapa. In prima etapa a procesului de optimizare trebuie sa alegem expresiile cheie care au cea mai mare cautare (bineinteles pe specificul afacerii dumneavoastra), au cea mai mare rata de conversie si in acelasi timp cea mai mica competitie (cea mai mica competitie nu este o conditie necesara, dar daca vreti ca bugetul pentru proiectul de promovare prin optimizare pentru motoare de cautare sa nu urce considerabil este bine ca aceasta conditie sa fie indeplinita). Acum vine in discutie si potentialul site-ului dumneavoastra. Sa presupunem ca ati reusit prin diferite mijloace sa alegeti expresii cheie care credeti ca sunt cele mai bune. Acum, se pune intrebarea : Cat efort este necesar pentru a duce pe primele pozitii site-ul pentru acele expresii cheie? Bineinteles, nu stiti.

Apar intrebarile la care trebuie sa cunoasteti raspunsul :

* Care sunt expresiile cheie pe care utilizatorii le folosesc pentru a gasi produsul sau serviciul meu?
* Desi sunt mai multe seturi echivalente de cuvinte cheie care descriu serviciul sau produsul meu, care dintre ele sunt cele care vor vinde cel mai bine?
* De unde stiu masura competitiei pe expresiile cheie respective? Adica bun, pentru ambele expresii cheie sunt intoarse acelasi numar de rezultate, dar sa fie acest numar masura competitiei? Nu. Deci, care este masura competitiei?
* Care este potentialul site-ului meu si in ce fel acest potential imi va afecta procesul de optimizare pentru expresiile cheie pe care le-am ales? Care este masura potentialului unui site cand vine vorba de optimizare pentru motoare de cautare?

Acestea sunt cateva intrebari importante in prima etapa a procesului de optimizare. Daca Nu cunoasteti raspunsul atunci nu este atat de simplu precum s-ar crede. Si cum eu banuiesc ca nu stiti atunci ar trebui sa va ganditi o secunda in plus (sau chiar doua) atunci cand ganditi sau spuneti "Este usor, eh, cateva meta-tag-uri, inscrii in 2 site-uri si gata." Daca in schimb cunoasteti raspunsul atunci puteti incepe cu etapa urmatoare.

 
Prima pagina
Pachete promo
Alte articole
Contact

NU ESTI
MULTUMIT DE
SITE-UL TAU?

Click aici!Cauti gazduire
profesionala
la un pret de
bun simt?
Click aici!
 

Meniu

Prima pagina
Pachete promovare
Articole promovare
Contact

Retea

www.euroxnet.ro
www.promovare-site.eu
www.gazduire--site.com
www.realizare-site.net