Promovare site   

 
 
Articole promovare-optimizare

  Promovare Google

   Promovare Google (publicitate pe Google prin linkuri sponsorizate si optimizarea site-ului la cautare). Promovarea pe Google furnizeaza trafic extrem de calificat - vizitatori ce cauta in mod activ informatii specifice. Acestia sunt cei mai susceptibili sa cumpere.

In Romania peste 95% dintre cautari se fac cu Google; de aceea folosesc termenul "promovare Google" si nu "promovare pe motoarele de cautare", la modul general.

Exista doua tehnici de promovare pe Google: linkurile sponsorizate AdWords (pay-per-click) si optimizarea site-ului la cautare pentru o pozitie cat mai buna pe listele de rezultate naturale (organice). Cele doua tehnici sunt complementare, intr-o campanie de promovare corect realizata actionand pe segmente de piata distincte.

Campania de promovare trebuie sa inceapa cu linkurile sponsorizate, pentru ca acestea permit identificarea precisa a cuvintelor-cheie pentru care se va optimiza site-ul.

Linkurile sponsorizate Google AdWords se platesc catre Google (per click) iar administrarea lor e o activitate complexa pe care vei prefera sa o lasi specialistilor. Listarea naturala (organica) nu presupune plati catre Google, dar comporta un cost pentru optimizarea site-ului, mare, si un cost de mentenanta lunar, mic.

Listarea prin linkuri sponsorizate e practic imediata si dureaza cat timp esti dispus sa platesti; rezultatele unui proces de optimizare Google pot incepe sa se vada dupa cateva luni, dar daca optimizarea a fost bine facuta se poate obtine o pozitie buna pentru perioade de ani.

In cazul linkurilor sponsorizate pozitia pe lista de rezultate depinde de mai multi factori. O pozitie buna se poate obtine platind per click mai mult decat concurenta (dar profitabilitatea poate fi pusa sub semnul intrebarii), adaptand mai bine anuntul si pagina de aterizare la interogarea de cautare, alegand cuvintele-cheie cu concurenta redusa.

In medie 70% dintre utilizatorii Google aleg rezultate din listarea naturala. Aceasta nu spune insa nimic despre intentia de cumparare; cand vor sa cumpere, cautatorii se exprima specific (prin interogarea de cautare). Un titlu specific atrage si vinde, iar linkurile sponsorizate sunt mijlocul ideal de a dirija cumparatorii catre site-ul tau.

 
Prima pagina
Pachete promo
Alte articole
Contact

NU ESTI
MULTUMIT DE
SITE-UL TAU?

Click aici!Cauti gazduire
profesionala
la un pret de
bun simt?
Click aici!
 

Meniu

Prima pagina
Pachete promovare
Articole promovare
Contact

Retea

www.euroxnet.ro
www.promovare-site.eu
www.gazduire--site.com
www.realizare-site.net