Promovare site   

 
 
Articole promovare-optimizare

  Promovare site prin link-uri

   Foloseste cu prioritate link-uri text; in jurul bannerelor s-a dezvoltat un puternic fenomen de respingere.

Cazul ideal de promovare: site-ul tau sa fie legat de site-uri cu aceeasi tema. Astfel poti beneficia de trafic calificat (vizitatori interesati de subiectul prezentat).

Poti inscrie site-ul in directoarele gratuite existente pe web. Nu accepta insa link-uri reciproce. Se folosesc de tine si de altii ca tine pentru propria promovare. Daca traficul site-ului tau este redus poti ajunge sa pierzi aproape toti vizitatorii.

Cand te inscrii in directoare alege corect categoria; o vecinatate potrivita iti va ajuta si la o mai buna pozitionare pe Google.

Fa schimb de link-uri cu site-urile ce ofera produse sau servicii complementare celor oferite de tine.

Fa schimb de link-uri cu distribuitorii si cu furnizorii tai.

Scrie articole legate de domeniul tau de expertiza si ofera-le gratuit pentru a fi postate pe alte site-uri. Asigura-te ca includ un link valid catre site-ul tau si o scurta descriere. Permite copierea lor cu conditia pastrarii link-ului.

Atunci cand ai noutati scrie scurte comunicate de presa si trimite-le pe adresele de e-mail ale redactorilor diverselor publicatii care au versiuni on-line. Scrie-le in asa fel incat sa poata fi postate direct, fara adaptare. Evident, include link-ul si descrierea.

Posteaza in forum-uri care iti permit inserarea unui link sau macar mentionarea adresei site-ului. Ai grija sa nu fii off-topic.

Plateste pentru ca link-ul catre site-ul tau sa apara pe site-urile celor pe care ii consideri autoritati sau specialisti in domeniul tau.

Pe langa traficul direct adus de link-uri, cantitatea si relevanta acestora sunt factori importanti in algoritmul folosit de Google la evaluarea unui site si la stabilirea pozitiei in listele de rezultate.

 
Prima pagina
Pachete promo
Alte articole
Contact

NU ESTI
MULTUMIT DE
SITE-UL TAU?

Click aici!Cauti gazduire
profesionala
la un pret de
bun simt?
Click aici!
 

Meniu

Prima pagina
Pachete promovare
Articole promovare
Contact

Retea

www.euroxnet.ro
www.promovare-site.eu
www.gazduire--site.com
www.realizare-site.net