Promovare site   

 
 
Articole promovare-optimizare

  Samsung a prezentat la CES un nou tip de PC mobil

   Sud-coreenii de la Samsung au prezentat în cadrul Consumer Electronic Show 2011 un nou tip de PC mobil care combină beneficiile unui notebook cu cele ale unui tablet PC.

Cunoscut sub numele de cod “Oak Trail”, Samsung Sliding PC 7 Series este la prima vedere o tabletă compactă, uşoară, prevăzută cu aplicaţii multi-touch. Cu toate acestea, prin simpla glisare şi fixare a ecranului, se descoperă o tastatură reală, foarte asemănătoare cu cea a unui notebook tipic.

Utilizatorului i se oferă şi posibilitatea folosirii ecranului intuitiv acţionat prin atingere, precum şi a interfeţei de tastatură şi mouse.
Echipat cu un sistem de operare Microsoft Windows 7, Samsung Sliding PC 7 Series dispune de un ecran LCD multi-touch de 10.1-inch (25.6 cm), cu rezoluţie HD (1366x768), procesor Intel Atom, o gamă de canale de conexiune şi porturi I/O, inclusiv module wireless, extensii USB/HDMI de tip dongle şi sloturi pentru card microSD

Bazându-se pe solid state drive-ul (SSD) al companiei Samsung, Sliding PC 7 Series bootează rapid, astfel încât utilizatorii să poată accesa conţinuturile în numai câteva secunde. Drive-ul permite prelungirea duratei de viaţă a bateriei în utilizare până la 8 ore între încărcări. Totodată, SSD permite pe deplin activităţile de tip multi-tasking, nu numai pentru funcţia de tastatură ci şi pentru funcţia touch screen.

Două modele ale Sliding PC 7 Series dotate cu memorie SSD de 32GB sau 64GB vor fi disponibile din martie 2011.

 
Prima pagina
Pachete promo
Alte articole
Contact

NU ESTI
MULTUMIT DE
SITE-UL TAU?

Click aici!Cauti gazduire
profesionala
la un pret de
bun simt?
Click aici!
 

Meniu

Prima pagina
Pachete promovare
Articole promovare
Contact

Retea

www.euroxnet.ro
www.promovare-site.eu
www.gazduire--site.com
www.realizare-site.net