Promovare site   

 
 
Articole promovare-optimizare

  Skype cumpără Qik pentru 100 de milioane de dolari

   Compania de software Skype va cumpăra compania Qik, care oferă servicii similare dar pentru telefoane mobile, se arată īntr-un comunicat al companiei.

Surse oficiale afirmă că suma se ridică la circa 100 milioane de dolari. Qik oferă servicii similare lui Skype, dar pentru telefoanele mobile şi tablete care le permit userilor să facă apeluri video.

De asemenea, pot īnregistra cu telefonul mobil şi să īncarce pe web clipurile urmānd a fi uploadate instantaneu sau se pot face streaming-uri live.

Qik a īnceput īn 2010 cu aproximativ 600.000 de useri şi a terminat anul cu 5 milioane de utilizatori. Asta īnseamnă o creştere de 700%. Qik are 60 de angajaţi, iar sediul central este in Redwood City, California, şi mai are un birou īn Moscova.
Serviciile Qik sunt disponibile pentru peste 200 de telefoane pe care rulează sisteme de operare precum Andoid, iPhone, Symbian, Blackberry, Windows Mobile şi alte platforme.

Skype are īn prezent circa 124 milioane de useri care folosesc serviciul cel puţin o dată pe lună, fiind astfel cea mai mare companie ce are acest domeniu de activitate.

 
Prima pagina
Pachete promo
Alte articole
Contact

NU ESTI
MULTUMIT DE
SITE-UL TAU?

Click aici!Cauti gazduire
profesionala
la un pret de
bun simt?
Click aici!
 

Meniu

Prima pagina
Pachete promovare
Articole promovare
Contact

Retea

www.euroxnet.ro
www.promovare-site.eu
www.gazduire--site.com
www.realizare-site.net