Promovare site   

 
 
Articole promovare-optimizare

  Tabletele de Internet au dominat CES 2011

   O nouă ediţie a Consumer Electronic Show s-a īncheiat duminică la Las Vegas, iar anul acesta, aşa cum se aştepta, cele mai populare produse au fost tabletele de Internet.
La CES 2011 au fost lansate peste 80 de tablet PC-uri, īnsă analiştii spun că niciunul nu poate fi considerat un rival pentru Apple iPad, nici măcar tableta Xoom a celor de la Motorola, votată cel mai bun gadget. De menţionat este că majoritatea tabletelor rulează sistemul de operare Android de la Google şi doar cāteva vin cu Windows 7.

Pe segmentul televizoarelor 3D au fost prezentate noi modele, iar producătorii promit că preţul acestora va scădea. După Toshiba, primul concurent care a introdus televizoare fără ochelarii, şi sud-coreenii de la LG au decis să lanseze astfel de modele. Problema conţinutului se va rezolva treptat, producătorii lansānd mai multe modele de aparate foto şi video 3D oferind posibilitatea utilizatorilor să īşi creeze propriul conţinut. Īn plus, anul acesta, mai multe televiziuni vor īncepe să transmită 3D printre care se numără Discovery Channel, Europort sau TF1.
Īn ceea ce priveşte telefonia mobilă, companiile se vor axa anul acesta īn continuare pe smartphone-uri şi cu toţii mizeză pe 4G (LTE, WiMax sau HSPA+). HTC şi Motorola au introdus noi terminale 4G care vor permite utilizatorilor să descarce fişiere cu viteze de zece ori mai mari.

CES 2011 a avut 140.000 de vizitatori, cu 10% mai mulţi decāt īn 2010.

 
Prima pagina
Pachete promo
Alte articole
Contact

NU ESTI
MULTUMIT DE
SITE-UL TAU?

Click aici!Cauti gazduire
profesionala
la un pret de
bun simt?
Click aici!
 

Meniu

Prima pagina
Pachete promovare
Articole promovare
Contact

Retea

www.euroxnet.ro
www.promovare-site.eu
www.gazduire--site.com
www.realizare-site.net